Hoppa till sidans innehåll

Klar seger mot Lundsbrunn

2018-02-25 10:46
I årets andra match blev det vinst med 5-0 mot Lundsbrunns If på Dina-plan. Vi är stabila bakåt och effektiva framåt och bjuder egentligen aldrig in Lundsbrunn i matchen.
  • Uppdaterad: 2018-02-25 10:47

Vi inleder med ett bra tempo mot ett lågt stående Lundsbrunn. Första riktiga målchansen kommer i den sjunde minuten då Rasmus Möller nickar över. Därefter radar vi upp chanser utan att få utdelning. Bakåt är det stabilt och tryggt och de omställningar som Lundsbrunn bjuder på klarar vi av att hantera. Trots flera bra chanser dröjer det till den 33:e minuten innan Joel Rådberg skjuter in 1-0 efter en mycket bra spelsekvens tillsammans med Johan Höjer. Tio minuter senare snappar Rasmus Möller upp en boll i straffområdet och skjuter in 2-0 i en snäv vinkel. I paus påbörjar vi våra byten och med ny kraft fortsätter vi att trumma på och i den 51:a minuten sätter Jocke Olsson 3-0 efter ett bra inspel från nyinsatte Albert Sedvall. I den 60:e minuten får vi straff och Rasmus Möller sätter den distinkt i mål. Vi gör ytterligare tre byten och efter några minuter av lite oorganiserat spel hittar vi rätt igen och i den 81:a minuten kommer även 5-0, Johan Cederqvist gör en bra djupledslöpning och blir frispelad av Gustaf Tigerberg.

Sammantaget gör vi en stabil och säker insats med ett stabilt försvarsspel och ett bra anfallsspel mot ett lågt stående Lundsbrunn. Vi luftar 18 spelare och ser fram emot ytterligare en bra träningsvecka och nästa helgs DM-match i Borås mot Sjömarken/Sandared.

Målskyttar:
Rasmus Möller 2
Joel Rådberg
Jocke Olsson
Johan Cederqvist

Dagens lag:
Simon Ek
Kasper A
Anton Å
Johan S
Kvick
Jimmy S
Johan H
Jocke O
Joel R
Gustaf T
Rasmus M
Arvid L
Rasmus A
Johan C
Samuel S
Johan B
Albert S
Petter L

Skribent: Håkan Lindeberg
Epost: Adressen Gömd
Råda BK - Herrar, Div 4 Norra
Rådavallen
531 96 Lidköping
Telefon: 051027596
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Råda BK - Fotboll
Rådavallen
53196 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051027596
E-post: This is a mailto link

Se all info