Hoppa till sidans innehåll

Vinst i årets första träningsmatch!

2018-02-13 22:26
Det blev en målrik första träningsmatch hemma mot Vara SK. Seger med 5-4 efter 2-1 i halvlek.
  • Uppdaterad: 2018-02-13 22:31

Årets första träningsmatch är alltid spännande, framför allt intressant att se var man ligger rent träningsmässigt.

Efter dagens seger, 5-4, hemma mot Vara SK kan vi konstatera att vi ligger någorlunda rätt i vår träning. Inledningen är bra och genom ett piggt omställningsspel leder vi med 2-0 efter bara sju minuter. Anton Åkesson sätter ett långskott och Albert Sedvall löper i djupled och sätter bollen i mål. Vara SK äger mycket boll och arbetar sig så småningom in i matchen. Vi spelar dock disciplinerat i vårt försvarsspel och det dröjer ända till den 35:e minuten innan Vara hittar målet på en frispark.

Andra börjar mer lite mer öppet och i samband med ett bolltapp på inkast kvitterar Vara till 2-2. Vi hittar dock snabbt tillbaka till vårt spel, dock är fortfarande Vara det spelförande laget. Vi kommer högre och högre upp i banan och på en hörna sätter Philip Andersson 3-2 på ett snyggt vänsterskott. Strax därefter (minut 61) kommer även 4-2, Rasmus Möller snappar upp en boll mellan Varas mittbackar och löper sig fri och sätter bollen behärskat i mål. I den 66:e minuten får Vara vittring igen efter att de reducerat till 4-3. Men vi är på hugget idag och efter att Möller återigen löpt i straffområdet spelar han fram bollen till Oliver Funk som helt ensam sätter 5-3. Vara jobbar på och tyvärr reducerar de bara en minut efter 5-3 målet, även detta mål efter bra kantspel. Vi lyckas dock hålla resultatet matchen ut, Vara trycker på i slutet, och vinner med 5-4 mot ett starkt och bra lag.

Alla spelare gör en gedigen insats i årets första match. Matchbilden visar med all tydlighet att vinterträningen ger resultat. Bra jobbat killar!

Målskyttar:
Anton Åkesson, Albert Sedvall, Philip Andersson, Rasmus Möller och Oliver Funk.

Skribent: Håkan Lindeberg
Epost: Adressen Gömd
Råda BK - Herrar, Div 4 Norra
Rådavallen
531 96 Lidköping
Telefon: 051027596
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Råda BK - Fotboll
Rådavallen
53196 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051027596
E-post: This is a mailto link

Se all info