Hoppa till sidans innehåll

Seger i Härryda Energi Cup och fortsatt träning

2017-10-22 10:26
Hej, Killar och Föräldrar! Träning ger resultat och igår spelade vi riktigt bra i Mölnlycke!. 4 segrar och 13-1 i målskillnad - riktigt bra spelat.
  • Uppdaterad: 2017-10-22 10:31

Vid något mål hade vi 10 passningar inom laget innan bollen förpassades in i mål! Kul att vår flit ger resultat.

Vi fortsätter vår träning på Dina-planen onsdagar och söndagar framöver. En ny rutin från och med nu är att ni killar som tränar ska meddela återbud senast kvällen innan om ni inte kommer. Detta för att vi ska kunna planera träningen så bra som möjligt. Blir vi väldigt få någon träning kan vi också tvingas ställa in så bevaka alltid hemsidan innan träning. Ev återbud lämnas till Nils eller Tobias via SMS. 

Extra kul är att vi från kommande vecka kommer få killar från Råda BK 06 med på våra träningar. De kommer att träna med oss under vintersäsongen. 

Vi kommer att spela en träningsmatch i november mot IFK Mariestad på Dina-planen som en morot för er som tränar i höstmörkret. Mer info kommer om detta. 

Gällande cuper så har vi anmält 2 lag till Norrlander Cup inomhus i Mariestad i januari. 

Vi har inte satt cupkalendern för 2018 men kommer att försöka göra detta inom kort. Vi kommer säkerligen spela Giff-cupen på försäsongen och Skadevi men mer info kommer kring detta så snart det är klart. 

Ses på träningen i veckan killar!

Ledarna

Skribent: Nils Svensson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Råda BK - Fotboll
Rådavallen
53196 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051027596
E-post: This is a mailto link

Se all info