Hoppa till sidans innehåll

Bra insats i Norlanders Futsal Cup

2018-01-07 09:48
Under gårdagen spelade P05 årets första cup. Cupen hade 28 lag anmälda och är en bra start på det nya fotbollsåret.
  • Uppdaterad: 2018-01-07 09:49

Råda ställde upp med två lag i cupen, Råda Vit och Råda Grön. 

Råda Vit hade i sin grupp Rynninge, Oddevold och Gerdsken. Laget vann mot Oddevold och Gerdsken men föll mot Rynninge och gick som 2.a i gruppen till A-slutspel. 

Råda Grön hade i sin grupp Gerdsken, Mariestad BK och IFK Trollhättan. Laget vann mot Gerdsken och Mariestad men föll mot Trollhättan och gick som 2:a i gruppen till A-slutspel. 

I första matchen i A-slutspelet förlorade Råda Vit mot Egna Hems BK efter förlängning. Råda Grön vann mot Bråten IK i första matchen i slutspelet. I kvartsfinal vann Råda Grön sedan mot Egna Hems BK i förlängning. Väl i semifinal föll dock lag Grön mot Hjo. Förlust blev det även i match om tredje pris mot Trollhättan efter förlänging. 

Totalt blev vi alltså 4:a och delad 9:e plats av 28 lag. 

Matcherna i cupen bjöd på högt tempo och mental spänning. Inte minst i förlänging är det tufft att spela med 3 respektive 2 spelare. Marginalerna här är små vid såväl vinst som förlust. Vi lär oss av detta och insatsen är imponerande med tanke på vår låga träningsdos innan cupen inomhus i förhållande till de andra lagen. 

Kommande vecka tränar vi för att spela än bättre i kommande matcher. Träning på Dina-planen fredag och söndag. För dig som inte har annan idrott - kör ett extrapass själv eller med kompisen i början på veckan, träning ger resultat. 

Ses i veckan killar !

Nils 

Skribent: Nils Svensson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Råda BK - Fotboll
Rådavallen
53196 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051027596
E-post: This is a mailto link

Se all info