Hoppa till sidans innehåll

Träningar från v 8 + övrig info

2018-02-04 20:32
Hej Killar och Föräldrar! Här kommer lite ny info och påminnelse.
  • Uppdaterad: 2018-02-05 19:40

Från v 8 kommer vi flytta vår träningstid. Tränar från v 8 måndag och torsdag då vi tyvärr inte har kvar tiderna på onsdag och fredag.  Tiderna läggs ut som vanligt i vår kalender. 

Råda har lämnat Stadium och samarbetar nu med Intersport. För er som behöver kläder så är det utprovning på Rådavallen. Beställ i tid så du får kläderna till utesäsongen startar. Se länk

http://www.radabk.nu/Nyheter/radabknyheter/nyttavtalmedintersport/

Självklart går det också bra att besöka Intersportbutiken och beställa. De har också ett lager med strumpor, shorts, mössor m.m. 

Våra sponsorer bidrar till att ditt barn kan spela fotboll i Råda BK och hålla avgiften låg. Har du någon kontakt som du tror kan och vill sponsra Råda BK? Kontakta då mig, alla sponsorbidrag är välkomna och gör att vi kan bidriva en av de största ungdomsverksamheterna i västsverige och den största i Lidköping!

En påminnelse också om att om du vet att du har förhinder till träningen så glöm inte att meddela senast dagen innan. Är vi för få spelare så vill vi kunna ställa in och detta är inte möjligt mot de killar som tänkt träna kort inpå. 

Vecka 6 träning på onsdag och fredag som vanligt! Ses i veckan killar!

Nils 

Skribent: Nils Svensson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Råda BK - Fotboll
Rådavallen
53196 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051027596
E-post: This is a mailto link

Se all info